Bölümümüz 2022-2023 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

18 Tem

• Sağlık Yönetimi Bölümü
  • Tüm Duyurular

Bölümümüz 2022-2023 Mezuniyet Töreni 12 Temmuz 2023 saat 14:00’da Düzce Üniversitesi Stadyumu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmiştir. Bu özel günde, öğrencilerimizin akademik başarılarını kutlamak ve onların geleceğe olan ilk adımlarını selamlamak için bir araya geldik.
Parlak zihinleri ve başarıları sayesinde derece elde eden değerli öğrencilerimizden bölümümüz 1.si ve ayrıca fakültemiz 3.sü Nigar Sena Güşüm, bölümümüz 2.si Gökçe Açıkgöz ve bölümümüz 3.leri Pınar Karayiğit ve Nurhayat Albayrak’ı kutluyor ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.
Mezun öğrencilerimize, gelecekteki kariyerlerinde ve hayatlarında başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin elde ettiği bilgi ve deneyim, toplumumuz için değerli katkılara dönüşecektir. Yeni mezunlarımızın, bilgi ve ahlaki değerlerle donanmış olarak dünyaya açılmaları, bizi mutlu ve umutlu kılmaktadır.
Katılım sağlayan tüm mezunlarımıza, öğrenci ve öğretim üyelerimize, idari personelimize ve destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.