ÖĞRENCİLERİMİZDEN PROJE BAŞARISI

01 Nis

Realkom Tekstil ve Düzce Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen "Ben Böyle Düşünüyorum" adlı proje yarışmasında, Sağlık Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencilerimiz Ümmügülsüm TORMAN ve Melike ÇOCUK hazırladıkları proje ile 150 fikir arasında son 10 proje arasına girerek finale kalmışlardır. "Denim Sektöründe Bir İlk: Biyouyumluluk Testi" adlı projeleriyle finalde 1. olmaya hak kazanan öğrencilerimize ödülleri, Atatürk Konferans Salonunda yapılan törenle Realkom firma yetkilisi Yusuf Yosi ÖZLEVİ tarafından taktim edilmiştir. Öğrencilerimizi bu önemli girişim ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, bu ve benzeri haberlerin tüm öğrencilerimize örnek olması temennisiyle, başarılarının devamını diliyoruz.