ÇANAKKALE GEZİSİ HAKKINDA

01 Mar

Öğrencilerimizin, Çanakkale'de şanlı bir tarihin nasıl yazıldığını ecdadımızın bu ülkeyi nasıl savaşarak kazandıklarını yakından görmeleri amacıyla Üniversitemiz tarafından 16 Mart 2019 Cumartesi tarihinde "Çanakkale Gezisi" düzenlenecektir. Geziye katılmak üzere Sağlık Yönetimi Bölümünden de 5 asil 1 yedek katılımcı seçilecektir. Geziye katılmak isteyen öğrencilerin 5 Mart Salı günü saat 17:00'ye kadar Arş.Gör.Ali GÜVEN'e aliguven@duzce.edu.tr adresinden iletişim bilgilerini de içeren bir mail atmaları gerekmektedir. Başvuran öğrenci sayısının ayrılan kontenjandan fazla olması durumunda, başvuranlar arasından 5 asil ve 1 yedek katılımcı kura yoluyla belirlenecektir. Çanakkale gezisine katılmaya hak kazanan Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri 6 Mart Çarşamba günü, bölüm web sitesi "Duyurular" kısmında ilan edilecektir. Gezi programını görmek için lütfen tıklayınız...